http://www.heit.no Familieblogg: mai 2006

tirsdag, mai 30, 2006

Foredrag og møter

I dag skal Onkel Doffen på foredrag om kreativitet med John Cleese.
Det følger en del invitasjoner om foredrag med jobben, mest fra Microsoft. Det minner veldig om Adventistmøter, men mangler humoren.
Cleese ligner jo litt på gamle Gustavsen, så Onkel tar med en gammel vekkeklokke i Spectrum for å vekke gamle minner.
Kanskje det hadde blitt mer spennende om Cleese hadde introdusert Microsofts nye operativsystem eller utdypet helligdomsspørsmålet.

mandag, mai 29, 2006

For dokumentasjonens skyld...


For dokumentasjonens skyld... Sanda har okupert sengen tilbake!

torsdag, mai 18, 2006

17. Mai


Det er ikke bare - bare å være russ. Nå er Sten endelig ferdig med russetiden og drar et lettelsens sukk. Jeg tror han har hatt det gøy, men ønsker på ingen måte å utvide russetiden.

Sanda og Isak er i Kroatia og Shirin og Josef er i Iran, så Onkel Doffen har forsøkt å fore Russen vår med mat mens de værste russestrabasene har foregått. Ellers må nevne at han har vært fornuftig nokk til å slukne i senga si når han har vært for utslitt.

Nå er det bare eksamner og sommerferie igjen, så forsvinner han til Trondheim, NTNU, de neste fire årene for å ta seg en sivilingeniør utdannelse.

onsdag, mai 10, 2006

Våren snudde i døra

Det var ikke plass til vår i år. Det gikk rett over fra vinter den ene dagen til sommer den neste dagen. Vårpussen måtte konsentreres ned til noen få dager siden alle fibrene i kroppen skrek etter å komme seg ut på sjøen, hive ut et snøre og dingle med hobbitbeina i salvann.

Lille Isak er siste på lista i familien på en runde med forkjølelse. Sten fikk den litt hardere enn oss andre siden han var en tur på russetreff i Stavanger.

Resultatet er at Tux og Onkel Doffen tar båtturen aleine, og siden Tux har løpetid er det ikke serlig fart i henne heller. Hun bare ligger under dekk og slikker seg.

Til neste år får jeg lære Tux å trekke segl

mandag, mai 01, 2006

Ytterligere dokumentasjon av Knutsonføtter


Fra venstre: Isak, Onkel Doffen, Emily og Josef.


Hos Isak har hårveksten ikke satt igang så veldig.

.

.

.

.

Hos Onkel Doffen derimot er det ikke noe tvil!

.

.

.

.

.


Josef har kopi av pappas kropp, også føttene.

.

.

.

.

.


Emily har også arvet pappas føtter med pels på tærne.