http://www.heit.no Familieblogg: mars 2007

søndag, mars 18, 2007

Shirin Knutson in acction

Morro å se barna spille fotball. Både Shirin og Josef har blitt ganske flinke. Idag var det Shirin som hadde kamp mot Kolbotten. De er best i kretsen så Shirins lag, Holmlia, fikk litt å bryne seg på, men de gav ikke opp så lett, som dere ser.

Etiketter:

mandag, mars 05, 2007

Heite så vanskelig Google skulle gjøre alt nå!

Migrere til ny Google bruker... Huff'a'mei!


Nå har Gullungene mine vært her et par uker. Først ferie og så en uke skole i Horten. Mamman var syk og dro til Iran så vi hadde gleden av å kose oss med dem i to uker. Skulle gjerne hatt dem her permanent. De er så nydelige småtroll (store troll).

Det er alltid litt vemodig å kjøre dem til Oslo igjen synes jeg.

Nå er det "stille" her. Så stille som det kan være med Isak som prøver å rekke opp til taklampa via gardiner, stoler og andre hjelpemidler.

Sanda er i full sving med oppgaver for skolen. Hun fant ut at det ikke var nokk, så hun tar et ekstra kurs ved NKI. "Gud" bedre om jeg ikke kunne fått litt av den energien.

Jeg lunker videre med hodet plantet godt inn mellom tre skjermer og prøver å overbevise meg selv om at jeg gjør noe fornuftig.

Salt i maten blir det, jo.

Nå er jeg ferdig med gjeldsordningen min, men jeg vet ikke helt hva som skjer videre. Namsmanne (kvinnen!) sa at hun ville la det gå en måneds tid over før hun skrev og informerte partene, slik at de fikk tid til å komme med sine innspill.

9 år er en lang "straff". Jeg er sikker på at Toska kommer lettere fra det. Det er greit å ha i bakhodet om det skulle gå dårlig med økonomien igjen ;-)