http://www.heit.no Familieblogg: mars 2006

onsdag, mars 29, 2006

Hva driver egentlig Onkel Doffen med?

Hva gjør Onkel Doffen på kontoret?
Driver han med noe fornuftig eller drikker han bare kaffe og røyker?

Ta en titt, så får du se hva han driver med akkuratt nå:

http://cam.heit.no/default_ax.htm

onsdag, mars 22, 2006

Stille på blogg fronten...

Tror jeg må erte på meg Gina så jeg får noen til å blogge litt igjen. Fant noen bortglemte bilder i et arkiv hos en kunde. Vet ikke om de er eutentiske...

.
.
.
Tror jeg blir litt skremt av hva som sjuler seg bak smilet til disse politikerene...

Har jeg grund til å frykte?

onsdag, mars 15, 2006

Bækk inn bissniss

Så var det strisjorta og havrelefsa igjen. Grafer og blå linjer som nesten urørlig snegler seg over en røykfyldt skjerm. Masete kunder som kan dra dit pepper'n gror (bare betale godt for seg først).

På en måte er det gøy. Man blir nesten litt beæret når man får besøk av ærbødige kunder som NRK, Telenor og Aftenposten etter å ha vært borte en uke. Men innerst inne sitter det en liten stabilisator som forteller at man ikke må tro man er noe! I hvertfall ikke bedre enn de andre!

Jante er forøvrig min gode venn som jeg tyr til hver gang jeg føler jobben overgår meg en smule og jeg trenger en å krangle med om hvem som egentlig har skylda eller æren.

Det er forøvrig herlig å være tilbake i Vestfolds kuldegrader. Jeg vil ikke bytte dem med noen kuldegrader i hele verden!

lørdag, mars 04, 2006

Da var det klart for Kroatia

Da var det tid for isskraping og snømåking. En uke i varme trygge omgivelser.

Kommer til å savne alle gullebunsene mine, men er tilbake neste lørdag igjen.

Masse kozzz fra Onkel Doffen.

Opplæring


Onkel Doffen har ikke tenkt å være aktiv i bransjen så lenge framover. Da er det greit å lære opp noen til å overta jobben. Litt krevende kan det vel være når Pappa krever full konsentrasjon ved en diskberging som tar bortimot 36 timer. Lett å drømme seg bort i pupper og andre merkverdigheter istedet.