http://www.heit.no Familieblogg: Fell en Bush og tørk den!

lørdag, februar 25, 2006

Fell en Bush og tørk den!

Onkel Doffen har samlet helt klare beviser for at det framstilles kjærne-biologiske-våpen i mobile enheter i Horten sentrum.


I samme veikrysset fotograferte Onkel Doffen også Horten's politiet idet de anholdt og nesten tok Bin Laden til fange. Han lurte på om han kunne få lov til å gå i postkassen sin først (høyere hjørnet av bildet). Da Politiet tittet ned i postkassen var han sporløst forsvunnet.



Onkel Doffen, Emili og Josef har gjort det til tradisjon å felle en Bush hver Jul. I år rakk vi ikke å pynte og tørke den inne. Tante Tetti syntes det var unødvendig å felle en Bush uten å tørke den inne men Onkel Doffen mener tradisjonen å felle en Bush er overordnet hva man gjør med Bush'n etterpå!

5 Comments:

At 4:56 p.m., Blogger Unknown said...

Ok, ok... Bush skal tørkes hvert år! Sammen med pine-kjøtt. Det er, tross alt, en tradisjon.

 
At 8:57 a.m., Blogger tvangslitterær said...

SIKKERT CIA SOM HJALP BIN-SJOKOLADEN. BUSH TRENGER SÅNNE FOLK PÅ FRIFOT, DERSOM HAN SKAL FÅ MED SEG KONGRESSEN PÅ FLERE KRIGER. CIA ER OVERALT. DE BRUKER DRESS OG SLIPS, OG OM DU FÅR DEM TIL Å KASTE JAKKA, KAN DU KJENNE DEM IGJEN PÅ AT DE HAR KORTARMEDE, LYSEBLÅ SKJORTER.

 
At 10:17 a.m., Blogger Onkel Doffen said...

og glidelås på ryggen! ;)

 
At 2:01 p.m., Anonymous Anonym said...

hihi;P jæpp, jæpp;P

 
At 4:04 p.m., Blogger BESTEFARS BLOG said...

Skal vi ha Bushman til Påsken også nå da? Klarer det seg ikke med Thanksgiving, istedet for den stakkars kalkunen mener jeg. Kan ikke spise fugler mer. Da kommer Dr. Fluensa og tar oss. (Kfr. Snoks blog!)
Men Bush er kanskje sunt? Fiber og sånt. River godt i halsen. Masse klorofyll!

 

Legg inn en kommentar

<< Home