http://www.heit.no Familieblogg: Knutson Cybertown antar uventede dimensjoner

fredag, februar 17, 2006

Knutson Cybertown antar uventede dimensjoner



Da gamle Knotson McDuck grov de første spadetakene for sin hule Bestefarsblog.blogspot.com ante han lite om den eksplosive ekspensjonen Knutson Cybertown skulle gjennomgå i løpet av bare få uker.

- Utviklingen har ført til at det nå tar timer å komme seg gjennom byen for å utforske nye karnapper, fasader og gesimser, sier grunnleggeren, gamle McDuck.

Trass i smarte løsninger for effektivisering av infrastrukturen må vi slå fast at det stadig er artige sider ved byen som ikke er regulert men bent frem anarkistiske. Dette gleder vi oss svært over, bent frem sprudler og fråder.

Utbyggningen begrenses kun av fantasien. Når Markus, Paul, David, Kristian, Markus, Josef, lille Isak og Markus har fått seg en blogg er det på tide at gere-rasjon tre bruker fantasien. Dette skulle vel etter utbygningsplaner og hyperbolsk vektorregning bli en gang i løpet av kommende uke. Da er det jo også Vinterferie og tid til alskens utskeinger i Knutson Cybertown.

Well Well

Onkel Doffen, Doktor i indre-teknologiske sukk-hemmeligheter og tommel-twinding

2 Comments:

At 11:00 p.m., Blogger BESTEFARS BLOG said...

Correctiones:

Iak = Isak
Influensa = Virusinfeksjon
Holy Hug = Hellig Knus (KLEM)

 
At 3:51 p.m., Blogger tvangslitterær said...

SNOK KAN LAGE REGULERINGSPLAN? STRØMFORSYNING MED SOLCELLER...RESIRKULERT KLOAKKSLAM...MAKS BYA 100%...FORETRUKKET VINDUSFARGE INFRARØDT...FRITIDSBEBYGGELSE MED LEKEOMRÅDE OG LANDINGSPLASS PÅ TAKENE FOR SNOKER...PÅBUDT TAKHØYDE 1/2 M. HØYERE ENN NABOENS...

 

Legg inn en kommentar

<< Home