http://www.heit.no Familieblogg: juni 2006

torsdag, juni 15, 2006

Satanist i familien

Vi har en liten satanist i familien. Hun heter Tux og har et forferdelig masete og tidkrevende rituale hver gang hun skal spise. Som dere ser på bildet løper hun først fram og tilbake til matskålen sin og henter fem Frolic inn i stuen.

Deretter plaserer hun dem i en femkantet stjerne, setter seg i dyp konsentrasjon og stirrer på dem i fem minutter før hun spiser dem opp.

Det samme ritualet skjer hver dag. Hun driver dessuten en form for misjonering på oss andre. For hver Frolic hun henter kommer hun og dytter borti oss og maser om noe vi ikke har sjønnt enda, før hun setter seg i Frolic meditasjon mitt i stjernen.

tirsdag, juni 06, 2006

Zoo, whiskey museum, deep sea world og haggis!



Igår tok Isak meg med på zoo. Det var morro for alle sammen. Idag spiste vi haggis, var på whiskey museum og Onkel Doffen kjøpte kilt. Imorgen skal vi på deep sea world og dykke med haier. Det blir moro.

søndag, juni 04, 2006

Liten hilsen fra Skottland


Nå koser vi oss med fish & chips etc.
Edinburgh er en imponerende by. Kan anbefale den for alle. Hyggelige folk og gamle imponerende bygg over alt. Nydelig med sjøen, bergknabbene og de skotske gresskledde åsene.
Isak er i slaget og har alerede smakt på sekkepipen til en Mc et eller annet som var litt bekymret over om Isak skulle gulpe på han, til alles fornøyelse.


Vaktene i Edinburgh Castel er rasjonalisert vekk, så vi måtte leke vakter selv. Det var jo trist.

Imorgen blir det tur i zoo om været er fint.